Tharëse 2000W DIY – Bormann

15.00 
S'ka sasi

Fuqia max: 2000W
Temperatura max: 500 °C

 

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: BHG2100

Përshkrimi

2 opsione fuqie: 1000/2000W
2 opsione temperatue: 300/500 °C

Brendi

Bormann