Tharëse 2000W – ISKRA

19.90 
S'ka sasi

Fuqia: 2000W
Temperatura: 350-550 °C

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042568667

Përshkrimi

Fuqia: 2000W
Tensioni: 230-240 V ~ 50Hz
Temperatura: 350-550 °C
Rrjedhshmëria e ajrit: 300 – 500 l/min

Brendi

ISKRA