Tharëse flokësh për udhëtim

11.90 
S'ka sasi

Tharëse flokësh për udhëtim

Fuqia: 1200 W

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042561453

Përshkrimi

Tharëse flokësh për udhëtim

Fuqia: 1200 W
Tensioni: 220V-240V-50/60Hz
2 shpejtësi për cilësim
mbyllet në dysh i vogël me lak për varje i lehtë i pazhurmshëm

Brendi

ISKRA