Thithëse elektrike 1600W – SAMSUNG

89.90 
S'ka sasi

Fuqia e motorit: 1600 W
Fuqia thithëse: 350 W
Lloji i depozitës së pluhurit: Me plastikë
Kapaciteti i pluhurit: 1.3 L

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 8801643206772

Përshkrimi

Fuqia e motorit: 1600 W
Fuqia thithëse: 350 W
Lloji i depozitës së pluhurit: Me plastikë
Kapaciteti i pluhurit: 1.3 L
Rregullator i fuqisë
Niveli i zhurmës: 82 dB
Ngjyra: E kaltër

Brendi

Samsung