Thithëse elektrike 700W – SAMSUNG

129.99 
S'ka sasi

Fuqia: 700W
Kapacieti: 1.5L
Niveli i zhurmës: 79 dB

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 0001248245

Përshkrimi

Fuqia: 700W
Kapacieti: 1.5L
Niveli i zhurmës: 79 dB
Pesha: 4.6kg

Brendi

Samsung