Trimer elektrikë DT2100 – ISKRA

19.90 
S'ka sasi

Tensioni: 230V-240V ~ 50Hz
Fuqia: 250W
Shpejtësia e zbrazët: 12.500 rpm
Diametri i prerjes: Ø 220 mm
Gjatësia e kabllove: 35 cm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042569169

Përshkrimi

• Tensioni: 230V-240V ~ 50Hz
• Fuqia: 250W
• Shpejtësia e zbrazët: 12.500 rpm
• Diametri i prerjes: Ø 220 mm
• Gjatësia e kabllove: 35 cm

Brendi

ISKRA