Trimer më penjë për bari , pa bateri IX-GT36 – ISKRA

49.00 
S'ka sasi

Tensioni: 36 V
Motori elektrik pa furça
Shpejtësia e boshtit: 7500 rpm
Gjerësia e prerjes: 300 mm

S'ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 3830042569015

Përshkrimi

Tensioni: 36 V
Motori elektrik pa furça
Shpejtësia e boshtit: 7500 rpm
Gjerësia e prerjes: 300 mm
Koha e funkisonimit: 35 – 40 min

Brendi

ISKRA