Ujitës kopshti , 234 m2– VERTO

13.99 
Ka sasi

Lloji: spërkatëse kopshti
Diametri lidhës: 1/2″ – 3/4″
Vrima: 16
Zona ujitëse: 13 x 18 m
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 234 m2

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 15G771

Përshkrimi

Lloji: spërkatëse kopshti
Diametri lidhës: 1/2″ – 3/4″
Vrima: 16
Zona ujitëse: 13 x 18 m
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 234 m2

Brendi

Verto