Ujitës kopshti , 285 m2 – VERTO

19.99 
Ka sasi

Lloji: spërkatëse kopshti
Diametri lidhës: 1/2″ – 3/4″
Vrima: 18
Zona ujitëse: 15 x 19 m
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 285 m2

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 15G772

Përshkrimi

Lloji: spërkatëse kopshti
Diametri lidhës: 1/2″ – 3/4″
Vrima: 18
Zona ujitëse: 15 x 19 m
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 285 m2

Brendi

Verto