Ujitës kopshti 8 funksione – VERTO

3.90 
Ka sasi

Funksione: 8
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 125 m2

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 15G780

Përshkrim

Funksione: 8
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 125 m2

Spërkatësi me 8 funksione lejon ujitjen të përshtatshëm të sipërfaqeve deri në 125 m2. Produkti është bërë prej plastike me cilësi të lartë rezistente ndaj dëmtimeve. 8 mënyra të ndryshme të ujitjes lejojnë të zgjidhni rrjedhën më të mirë të ujit në formën e zonës për ujitje.

Brendi

Verto