Ujitës kopshti sprinkler – VERTO

19.00 
Ka sasi

Funksione: 6
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 350 m2

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 15G788

Përshkrimi

Funksione: 6
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 350 m2

Spërkatës kopshti, me 6 funksione , baza e qëndrueshme plastike, diapazoni i rregullueshëm i ujitjes dhe këndi i rrjedhës, sipërfaqja maksimale e ujitjes 350 m2

Brendi

Verto