Ujitës kopshti sprinkler – VERTO

8.90 
Ka sasi

Funksione: 9
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 95 m2

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 15G781

Përshkrimi

Funksione: 9
Sipërfaqja maksimale e ujitjes: 95 m2

Spërkatës me 9 funksione VERTO lejon ujtjen të përshtatshëm të sipërfaqeve deri në 95 m2. Produkti është bërë prej plastike me cilësi të lartë, dhe sistemi i spërkatësit metalik garanton jetë të gjatë shërbimi të produktit. 9 mënyra të ndryshme të ujitjes lejojnë të zgjidhni rrjedhën më të mirë të ujit në formën e zonës për ujitje.

Brendi

Verto