Ujitëse për kopsht 16 vrima, VERTO

10.50 
Ka sasi

Lloji: spërkatëse kopshti
Diametri lidhës: 1/2″ – 3/4″
Vrima: 16
Zona e spërkatjes 12 x 18m

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 15G770

Përshkrim

Lloji: spërkatëse kopshti
Diametri lidhës: 1/2″ – 3/4″
Vrima: 16
Zona e spërkatjes 12 x 18m

Brendi

Verto