Unaz me barometer – RBM

16.49 17.49 
Ka sasi

Lidhjet e linjës së filetuar MF UNI-EN-ISO 228
Shkalla e termometrit 0 / 80 °C

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Lidhjet e linjës së filetuar MF UNI-EN-ISO 228
Shkalla e termometrit 0 / 80 °C

Informacion shtesë

Diametri

1", 1" 1/4

Brendi

RBM