Ventill holander EK – RBM

9.99 24.99 
Ka sasi

Vula PTFE
UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore
Temperatura e punës me ujë: -20 / + 120 °C

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Vula PTFE
UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore
Temperatura e punës me ujë: -20 / + 120 °C

Informacion shtesë

Diametri

1", 1/2", 3/4"

Brendi

RBM