Ventill i ajrit 4 bar – RBM

8.99 10.49 
Ka sasi

Presioni maksimal i punës 6 Bar
Presioni maksimal i shkarkimit 4 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 100 °C

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Lidhja me fileto M UNI-EN-ISO 228.
Presioni maksimal i punës 6 Bar
Presioni maksimal i shkarkimit 4 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 100 °C

Informacion shtesë

Diametri

1/2", 3/8"

Brendi

RBM