Ventill i ajrit 8 bar – RBM

10.99 17.49 
Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

PP noton
Susta inox AISI 302
Vula elastomere
Lidhja me fileto M UNI-EN-ISO 228
Presioni maksimal i punës 10 Bar
Presioni maksimal i shkarkimit 8 Bar
Temperatura maksimale e funksionimit 115 °C

Informacion shtesë

Diametri

1/2", 3/4", 3/8"

Brendi

RBM