Ventill sferik 2″ – RBM

84.99 
Ka sasi

Vula PTFE.
Elastomer OSE guarnicione.
Lidhje me fileto ISO 7 (UNI EN 10226).
Temperatura e funksionimit me ujë -20 / +120 °C

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).

Përshkrimi

Vula PTFE.
Elastomer OSE guarnicione.
Lidhje me fileto ISO 7 (UNI EN 10226).
Temperatura e funksionimit me ujë -20 / +120 °C

Brendi

RBM