Ventill sferik MF – RBM

7.99 21.49 
Ka sasi

Trup bronzi i veshur me nikel.
Sferë e trashë bronzi e kromuar
UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore
Temperatura e funksionimit me ujë -20 / + 120 °C

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Trup bronzi i veshur me nikel.
Sferë e trashë bronzi e kromuar
UNI-EN-ISO 228 lidhje filetore
Temperatura e funksionimit me ujë -20 / + 120 °C

Informacion shtesë

Diametri

1", 1" 1/4, 1/2", 3/4", 3/8"

Brendi

RBM