Ventill siguruës 1/2″ – RBM

6.49 7.99 
Ka sasi

Diametri i grykës 15 mm
Mbi presioni i hapjes <20% e Pt
Presioni i mbylljes së refuzimit -20%

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

FF UNI-EN-ISO 228 lidhje me fileto qoshe.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Diametri i grykës 15 mm
Mbi presioni i hapjes <20% e Pt
Presioni i mbylljes së refuzimit -20%

Informacion shtesë

Presioni

3 bar, 6 bar

Lidhja

FF, FM

Brendi

RBM