Ventill sigurues 1/2×3/4″ – RBM

9.49 19.99 
Ka sasi

Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Diametri i grykës 15 mm
Mbi presioni i hapjes <20% e Pt
Presioni i mbylljes së refuzimit -20%
Lëngu i lejuar ujë-ajër (Gr.2)

  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: N/A

Përshkrimi

Trup bronzi.
Susta në çelik inox AISI 302.
Mbyllja e grilave në elastomer.
Membrana elastomer.
MF UNI-EN-ISO 228 lidhje me fileto qoshe.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Diametri i grykës 15 mm
Mbi presioni i hapjes <20% e Pt
Presioni i mbylljes së refuzimit -20%
Lëngu i lejuar ujë-ajër (Gr.2)

Informacion shtesë

Presioni

3bar, 6bar

Brendi

RBM