Vetënivelizuës laserik 3D, 20m – NEO TOOLS

199.00 
Ka sasi

Distanca: 20m
Saktësia: ±0.3 mm/m
Gjatësi vale 520 nm
Vetënivelues në intervalin +/- 4 °

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 75-108

Përshkrimi

Distanca: 20m
Saktësia: ±0.3 mm/m
Gjatësi vale 520 nm
Vetënivelues në intervalin +/- 4 °
Niveli mbrojtës: IP 54

Brendi

Neo Tools