Vinç tërheqës 900kg – TOPEX

35.00 
Ka sasi

Pesha tërheqëse: 900 Kg
Litari: 10m
Diametri i litarit: 4.5 mm
Pesha e produktit: 5.50 Kg

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 97X087
Kategoritë: , ,

Përshkrimi

Vinç dore TOPEX është krijuar për tërheqjen e objekteve. Ajo ka një litar 4.5 mm me gjatësi 10 m dhe një frenë kashte. Është i përsosur për vendin e ndërtimit, punëtorinë dhe fermën. Produkti i shënuar me CE i cili konfirmon pajtueshmërinë me direktivat e sigurisë. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.
Pesha tërheqëse: 900 Kg
Litari: 10m
Pesha e produktit: 5.50 Kg

Brendi

Topex