Weber Fasade Extraclean (Vetepastruese) 25 kg

59.99 
Ka sasi

Suva dekorative përfundimtare vetëpastruese
Natyrisht rezistent ndaj mikroorganizmave
Minimizon kostot e ardhshme të mirëmbajtjes
Jashtëzakonisht i përshkueshëm nga avulli
Uji largues
Pjesë e sistemit të fasadës webertherm ultra

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W2490
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Webertene ExtraClean është një suva dekorative me shtresë të hollë me një efekt vetëpastrues progresiv. Ai kombinon të gjitha anët pozitive të suvave silikoni dhe silikate. Duke përdorur vetitë unike të grimcave, të gjitha anët pozitive të të dy llojeve të fasadave kombinohen në një.
Përdoret në ndërtimin e të rejave, si dhe në rindërtimin, modernizimin dhe rinovimin e fasadave të vjetra. Është i përshtatshëm për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm. Mund të përdoret në vende me ndotje të lartë dhe agresive të ajrit që rëndon fasadën.

Duke përdorur fasadën vetëpastruese Webertene ExtraClean, jetëgjatësia e fasadës zgjatet ndjeshëm dhe kostot e mirëmbajtjes zvogëlohen. Falë përqindjes shumë të vogël të lëndës organike që ndodhet në fasadë, në sipërfaqe krijohet një ngarkesë elektrostatike dhe pluhuri i atmosferës nuk ngjitet në fasadë. Fasada është hidrofobike dhe e përshkueshme nga avulli. Për shkak të kësaj, në sipërfaqen e fasadës mbetet një sasi minimale e ujit dhe në atë mënyrë zvogëlohet dukshëm mundësia për zhvillimin e mikroorganizmave.
Webertene ExtraClean përdoret si shtresë mbarimi për përdorim të jashtëm, dekorim dhe mbrojtje të mureve, me veti termoizoluese. Është i përshtatshëm për përdorim në sistemet termoizoluese me stiropor, stiropor grafit dhe stiropor.

Suva dekorative përfundimtare vetëpastruese
Natyrisht rezistent ndaj mikroorganizmave
Minimizon kostot e ardhshme të mirëmbajtjes
Jashtëzakonisht i përshkueshëm nga avulli
Uji largues
Pjesë e sistemit të fasadës webertherm ultra

Brendi

Weber