Weber Fasade Silikonike 1.5mm 25kg

42.99 
Ka sasi

• kundërveprim ekstrem me ujin dhe përshkueshmëri e mirë e avujve
• e durueshme dhe e qëndrueshme
• e përshtatshme për restaurimin e sipërfaqeve minerale apo prej gëlqereje

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W2892
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Weberton silikon është bojë fasade shumë opake me baza silikoni, aditivë dhe mikrofibra rezistente ndaj të gjitha ndikimeve atmosferike. I përdorshëm kryesisht për dekorin e mureve të jashtme, ai mund të përdoret edhe në ambientet e brendshme. I përshtatshëm për rinovimin e fasadave të vjetra akrilike.
Boja para përdorimit duhet përzier, pastaj holluar me ujë. Pas aplikimit të shtresës së parë duhet të prisni të thahet dhe të aplikoni shtresën e dytë. Weber rekomandon që sasitë më të mëdha të bojes të përzihen në një enë të madhe në mënyrë që të unifikohet nuanca.

Avantazhet

• kundërveprim ekstrem me ujin dhe përshkueshmëri e mirë e avujve
• e durueshme dhe e qëndrueshme
• e përshtatshme për restaurimin e sipërfaqeve minerale apo prej gëlqereje

Brendi

Weber