Weber Fuge Fleksibile Hidrofobike marble G119 2kg

4.99 
Ka sasi

Specifikimet:
Koha e pritjes pas përzierjes: 5 minuta
Koha e aplikimit: 15 orë
Veshjet bëhen të përdorshme pas: 24 orësh
Këto kohë jepen për një temperaturë prej 20 ° C dhe një lagështi relative prej 65%.
Temperaturat më të larta i shkurtojnë këto kohë ndërsa ato më të ulëtat i rrisin ato. Përmban çimento.
Kryen një reaksion alkalik kur përzihet me ujë. Mbroni sytë dhe lëkurën.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W5203
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Rekomandime:
Lidhjet e sapo mbushura do të mbrohen nga rrezet e diellit direkte, era, shiu dhe ngrica.
Temperatura e aplikimit: midis +5 dhe +30 gradë Celsius
Ju lutemi respektoni sasinë e rekomanduar të ujit
Sipërfaqja ku aplikohet: Mund të përdoret në ambiente të lagështa ose të thata si dushe, kuzhina, banja, zona komerciale si dhe zona me trafik të lartë të këmbësorëve ose dysheme me ngrohje.

Specifikimet:
Koha e pritjes pas përzierjes: 5 minuta
Koha e aplikimit: 15 orë
Veshjet bëhen të përdorshme pas: 24 orësh
Këto kohë jepen për një temperaturë prej 20 ° C dhe një lagështi relative prej 65%.
Temperaturat më të larta i shkurtojnë këto kohë ndërsa ato më të ulëtat i rrisin ato. Përmban çimento.
Kryen një reaksion alkalik kur përzihet me ujë. Mbroni sytë dhe lëkurën.

Të dhënat teknike:
Rezistenca ndaj ngjeshjes: ≥ 15 N/m²
Rezistenca në tërheqje në përkulje: ≥ 3 5 N/m²
Rezistenca ndaj gërryerjes: ≤ 1000 mm3
Thithja e ujit (pas 30 min): ≤ 2 g
Thithja e ujit (pas 240 min): ≤ 5 g
Tkurrjet: ≤ 2 mm/m

Brendi

Weber