Weber masë rrafshuëse deri 2mm 15kg

5.50 
Ka sasi

• Stuko me bazë çimento të bardhë
• Për dekorimin e sipërfaqeve të brendshme dhe të jashtme
• Granulim shumë i imët

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W3044L
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Webermur stuko është një material shumë i imët, me bazë çimento të bardhë për mbarimin e qetë të sipërfaqeve të murit.

Avantzhet
• Stuko me bazë çimento të bardhë
• Për dekorimin e sipërfaqeve të brendshme dhe të jashtme
• Granulim shumë i imët

Fusha e përdorimit
Për përdorim në pllaka betoni ose gipsi. Rezultati përfundimtar i murit dhe tavanit do të jetë jashtëzakonisht i bardhë dhe i lëmuar. webermur stuko mund të përdoret brenda dhe jashtë, në zona të thata dhe të lagështa.

Brendi

Weber