Weber polikolor EKO 25 kg

23.99 
Ka sasi

Aplikimi
– Mure, tavan
– Para lyerjes së parë, lyeni nënshtresën me primer weberprim IN në të gjithë sipërfaqen në të cilën do të aplikohet polikolori weberdeco.

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W2510
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Weber Policolor EKO është një gjysmë-dispersion për lyerjen e mureve të brendshme. Produkti karakterizohet nga përshkueshmëria e lartë e avullit dhe bardhësia e shkëlqyer.
Weber Policolor EKO është i përshtatshëm për lyerjen e të gjitha llojeve të nënshtresave të thata dhe të forta, sipërfaqeve vertikale dhe tavanit të suvatuara imët, sipërfaqeve të betonit, fibra çimentos, kartonit të gipsit dhe letër-muri të stampuar.

Aplikimi
– Mure, tavan
– Para lyerjes së parë, lyeni nënshtresën me primer weberprim IN në të gjithë sipërfaqen në të cilën do të aplikohet polikolori weberdeco.

Brendi

Weber