Weber polikolor Gold 5 kg

8.99 
Ka sasi

Bojë dekorative me cilësi të lartë për muret e brendshme me bazë akrilike
Karakterizohet me mbulim të lartë dhe rezistencë ndaj fshirjes së lagësht me bardhësi të theksuar
Mund të aplikohet në nënshtresa të gëlqeres, çimentos, betonit, bojrave të vjetra sintetike minerale, si dhe pllakave të gipsit.
Konsumi 0.20 kg/m2

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W2582
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Bojë dekorative për mure me bazë akrilike me cilësi jashtëzakonisht të lartë. Një sasi e vogël bojë mbulon një zonë të madhe dhe shkurton kohën e punës. Weber polycolor GOLD është një bojë për zbukurimin e mureve të brendshme. Me ngjyrën tonë dhe imagjinatën tuaj, vetëm qielli është kufiri.

Përpara se të lyeni me bojën tonë dekorative për muret e brendshme, pastroni muret për ta bërë më të lehtë përthithjen e bojës
Mbushni vrimat dhe çarjet
Drejtoni dhe lëmoni muret
Nënshtresa mbi të cilën aplikohet para fillimit duhet të astarohet me astar weber.prim IN
Produkti aplikohet me rul ose furçë në dy shtresa
Një shtresë e dytë aplikohet pasi shtresa e parë të jetë tharë

Bojë dekorative me cilësi të lartë për muret e brendshme me bazë akrilike
Karakterizohet me mbulim të lartë dhe rezistencë ndaj fshirjes së lagësht me bardhësi të theksuar
Mund të aplikohet në nënshtresa të gëlqeres, çimentos, betonit, bojrave të vjetra sintetike minerale, si dhe pllakave të gipsit.
Konsumi 0.20 kg/m2

Brendi

Weber