Webercol Evoflex G-C2TE Ngjites keramike i hirit 25 kg

13.00 
Ka sasi

Ngjitës për pllaka
Eksternisht fleksibel

– Ngjitës për pllaka të dimesioneve të medha
– I përshtatshem për pllaka jo poroze dhe prej guri batyror
– Për veshjen e mureve dhe dyshemeve
– Përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W3036L
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Ngjitës për pllaka
Eksternisht fleksibel

– Ngjitës për pllaka të dimesioneve të medha
– I përshtatshem për pllaka jo poroze dhe prej guri batyror
– Për veshjen e mureve dhe dyshemeve
– Përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Webercol evoflex G është një ngjitës i parapërgatitur me bazë çimentoje Portland gri, inertesh të përzhgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmisonjë ngjitjen dhe punueshmërinë. Podukti përdort në mjedise të brenshme dhe të jashtme për veshje e bazamenteve të rrafshta. Përdoret mbi beton, autovelant dhe llaç tradicional., për shtrime e pllakave të qeramikës, gresit, porcelnit, mozaikë të ndryshëm, pllaka mermeri me dimesione të ndryshme dhe pllaka me përthithje të lartë, mbi të gjithë bazamentet. Përdoret në dysheme dhe mure të brendshme apo të jashtme; në banesa, biznese dhe industri me trafik të lartë; në zona me temperatura shumë të ulëta dhe ngrica.

Brendi

Weber