Webercol Gress G-C2T Ngjites keramike i hirit 25 kg

8.00 
Ka sasi

Ngjitës Pllakash
Me ngjitshmëri të lartë

– Për pllaka qeramike të mesme
– I pasur me polimera që përforcojnë ngjitjen
– Për mure dhe dysheme
– Përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W3034L
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Ngjitës Pllakash
Me ngjitshmëri të lartë

– Për pllaka qeramike të mesme
– I pasur me polimera që përforcojnë ngjitjen
– Për mure dhe dysheme
– Përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Webercol gress G është një ngjitës i parapregatitur me bazë çimentoje Portland gri, inertesh të përzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë. Përdoret për ngjitjen e pllakave poroze të dimesioneve të mesme në mjedise të brendhme dhe të jashtme.

Brendi

Weber