Webercol SMART Ngjitës keramike bardhë 25 kg

5.30 
Ka sasi

• Për ngjitjen e pllakave të qeramikës
• Për pllaka të vogla dhe të mesme
• Për aplikim në mure dhe dysheme
• Përdorim në ambiente të brendshme

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W3033L
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Webercol smart W është një ngjitës i parapërgatitur me bazë çimentoje Portland gri, inertesh tëpërzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë.

Avantazhet
• për ngjitjen e pllakave të qeramikës
• për pllaka të vogla dhe të mesme
• për aplikim në mure dhe dysheme
• përdorim në ambiente të brendshme

Përdoret për ngjitjen e pllakave poroze të dimensioneve të vogla dhe të mesme në mjedise të brendshme.

Brendi

Weber