Webercol SUPERFLEX W-C2TES1 Ngjites keramike i bardh 25 kg

18.00 
Ka sasi

• Për të gjitha punët e nevojshme të brendshme dhe të jashtme
• Për ngarkesa të mëdha statike dhe termike
• Për të gjitha llojet e pllakave
• fleksibilitet i jashtëzakonshëm

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: W3039L
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Webercol Superflex është një klasifikim shumë fleksibël dhe i fuqishëm C2ET S1, gri, granulimi i imët dhe me forcë të fortë, i bërë nga çimento, fërkim dunava me cilësi të lartë dhe aditivë, i pasuruar me polimere.
Webercol Superflex është një ngjitës pllakash me karakteristika teknike të jashtëzakonshme, i përshtatshëm për një gamë të gjerë përdorimesh, duke përfshirë aplikimin nën dysheme nën pllaka të ujit të ndotur përgjithmonë (pishina, depozita, etj.). Shumë e lehtë për tu aplikuar.

• Për të gjitha punët e nevojshme të brendshme dhe të jashtme
• Për ngarkesa të mëdha statike dhe termike
• Për të gjitha llojet e pllakave
• fleksibilitet i jashtëzakonshëm

Fusha e përdorimit
• Përdoret për ngjitjen e të gjitha llojeve të pllakave në të gjitha nënshtresat e çimentos,
• Për ngjitje në nënshtresa kritike (dru, xhami, metal, nënshtresa të tjera me absorbim të ulët dhe joabsorbues)
• Për ngrohje nën dysheme për të gjitha nënshtresat me ngarkesa të larta statike dhe dinamike.
• Është gjithashtu e mundur të aplikohet në nënshtresa organike dhe gëlqere në kushtet që këto nënshtresa të jenë të durueshme.

Brendi

Weber