Xhamë zmadhuëse

7.90 
Ka sasi

Xhami zmadhues kryesor, dia. 110 mm, 2,5x DPT
Xhami zmadhues anësor, dia. 20 mm, 4x DPT
Xham zmadhues në dorezë, dia. 20 mm, 25x DPT

Ka sasi
  • Dërgesa 24-48 orë në Kosovë
  • Transporti falas për porosi mbi 50€
  • Produkte origjinale dhe më garancion nga prodhuesi.
  • Kthimi i produkteve brënda 48 ore (sipas rregullorës së brendshme).
Kodi: 06-129
Kategoritë: ,

Përshkrimi

Xham zmadhues
3 lloje të zmadhimit
Nivelet e disponueshme të zmadhimit:
Xhami zmadhues kryesor, dia. 110 mm, 2,5x DPT
Xhami zmadhues anësor, dia. 20 mm, 4x DPT
Xham zmadhues në dorezë, dia. 20 mm, 25x DPT
Ndriçimi: 3 x LED

Brendi

Neo Tools